Tuesday, 14 August 2012

Happy Iftar :)



Hi hello peeps !

Nak story pasal berbuka puasa malam ni 14/8/12 dengan classmates tahun lepas , 5A 2011 . Hihi Syahmi text aku pagi-pagi hari Sabtu lepas suruh plan semuaa . dia yang ajak sebenarnya . Then aku pun contact semuaa ajak pegi .  Tempatnya ? ada yang nak di KFC , ada yang nak makan ikan bakaq segala bagai . tapi last2 buat keputusan makan dekat KFC ja lah sebab malas nak set tempat semua . 

Bila semua dah confirm , hari Isnin aku text semua cikgu ajak join kami , tapi cikgu-cikgu tak dapat hadir . Cikgu Haliah cakap , dia ada majlis berbuka dekat skolah , Cikgu Fadzimah pulak sarat mengandung , sir Ismarizal pulak dia cakap kami terlewat bagitau dia sebab dia dah janji dgn cikgu2 lain nak berbuka di Alor Setar . Cikgu Darlina pun tak dapat join dan Cikgu Jamilah , husband dia kursus , tadak sapa nak tengok anak-anak . Dan tadi masa kat masjid , cikgu Siti Nor baru reply cakap dia tak dpt pi . Dan sir Rohaizal cakap nak join , tadi tak pun ! Takpa , tak kisah pun cikgu-cikgu tak dapat join , janji kami dah invite :)

Thanks to Azura , Awadah , Nawal , Izzati Azid , Izzati rosli dan sepupu , Atikah , Yong , Syikin , Fadzila , Syahmi , Haniff , Azmer , Kebab , Haziq , Aminuddin dan  Hazwan .

Lepas berbuka , geng perempuan pergi masjid Alwi , solat magrib dan geng laki pegi surau The Store . Lepastu kami pergi parking kereta dekat Kechoq terus pi ekspo . Kat sana , tunggu Fatin dan Syahidah . Then jalan-jalan , Kaklong dan Yana pulak mai . Hihi terjumpa Ajwad , Nipon , Ali , Ajmal . wuu sembang rancak . semua berkumpul kat situ haha :) pusing-pusing , tengok jam 9.30 dah , ajak Nawal ,Awa , Azura dan Atie balik sebab takut nanti ayah diorang marah , nanti mesti nak keluar lagi dah tak boleh :D

Nanti lepas raya nak buat reunion lagi , tapi tunggu semua ada . actually  hari ni ramai yang takdak , ada yang dok politeknik dan ada yang terlibat dgn majlis berbuka dengan pejabat parents .So , sapa2 yg tak join , jangan lah sedih . Ni saja suka-suka jaa . nanti kita rancang lain k ? chill :)

Hihi penat dah taip , apa-apa pun " tonight we're are young ! " HAHA :)
k bye !

#I LOVE YOU HANIFF HUSSIN :)


0 comments:

Post a Comment