Sunday, 4 March 2012

Terubat rindu :)



Hye hello .
okay tadi pergi melawat Haniff dekat kem Tasoh :') hihi terubat rindu . Ingat nak pi pagiII tadi , tapi maktok nak ikut -..-' Haniff pulak segan . erghh so tukar plan . pi petang . Dia suruh Elly bawak potato chips 2 tin , tapi tadi Elly beli 4 tin untuk dia -,- biaq makan puasII .

Hee okay tadi lawan usha mata , watlek -.- rindu tau dak rindu ? errr 13 hari lagi , 13 ja lagi ! Tadi tengah borakII dengan dia , mama call . Okay mama cakap dengan dia , mama pesan macamII kat dia haha lawak kot !

Tadi masa pegi jumpa wirawati yang betugas tu , cakap nak jumpa Nur Haniff Hussin , pastu ada seorang wirawati tu teros cakap "Haniff charlie ?" pastu kawan dia kata "ee hang nie galakk" ! eiww Elly dalam hati , haaa madu aku apa HAHAHA -..-' Okay memang betul pun Haniff group Charlie . huemmm kawan se-group maybe . Tadi ada la mengusik Haniff , "awek baru apa ?" dia cakap "err cakap dgn pompuan pun dak" . hmm apa Haniff buat kat sana Elly bukan tau kann , tapi Elly yakin yang Haniff tak buat  >.<






Okay tak sabar nak tunggu . 13 hari lagi dia balik . then pejam celik pejam celik , whoaaa result keluar pulak . ayooooo cuak beb ! Berdoa dan bertawakal ja lahh :'>

IMISSYOU NUR HANIFF HUSSIN <3

0 comments:

Post a Comment