Saturday, 10 March 2012

nice Saturday !



Hi hello .

Okay baru balik dari Kuala Perlis , pergi makan dengan family . Kenyang teramat sangat sebab makanan terlalu banyak . err ikan bakar , sotong goreng tepung , sotong bakar , mentarang bakar , sayur campur dan udang masak merah ! semua habis kecuali sayur campur o.O

Semalam gaduh dengan Haniff , asalnya benda remeh-temeh jaa tapi Elly buat terok sampai gaduh besar . NangesII tapi semalam Haniff tak pujuk punn , dia letih soo dia biaq Elly dok lepaskan perasaan sorangII . How dare you Haniff ! Tapi hari nie dah okay , dia call kejut Elly pagiII buta tadi * ishh kacau line ja orang nak tidoq haih ! * Mana boleh gaduh lamaII , dah la tak buleh jumpa kan .

err Ahad , Isnin , Selasa , Rabu , Khamis , Jumaat then Sabtuuu Haniff balek yeayy <3

Nanti 1 Mei 2012 nak hantar kawanII lain pulak pergi PLKN , hikhok tak sabar nak tengok reaksi kawanII aku yang akan ditinggalkan oleh bf/gf diorang . ya la kan , hari tu 2 Januari lepas , kat stadium aku menangis bagai nak rak masa hantar Haniff , nanti nak tengok lah siapa pulak yang nak jadi macam aku -.-
Dah penat membebel , so stop here . byebye :) 

Love : Elly Khairun Nisa 


0 comments:

Post a Comment