Saturday, 18 February 2012

WUAAAA :'(



Hi hello :'(

Dah sebulan lebih Haniff pi PLKN , tapi baru malam nie dia call Elly guna public . semalam geng WIRA kantoi kes handphone , so kena rampas maybe ! sat2 dia call Elly , dia cakap , Jumaat nie maybe dapat handphone baru boleh contact . hm makna nya esok lusa tulat dan seterusnya Elly dah tak boleh contact Haniff ? erghhh :(

Takpa , sabar itu kan separuh dari iman . tadi kan time dia call dia cakap "nanti mai la tengok aku bawak Piza , aku macam lapaq Piza" erghh pokai2 HAHA :/ okay gelak2 jugak , tapi Elly tengah sedih nie . so pas nie handphone Elly sunyi lah , huemm . so kepada sesiapa yang baca post nie , adikII , kakakII , kawanII , kalau rasa sunyi , text lah Elly . boleh kita texting berdua -_______-

First time nie nak merasa saatII tak contact dengan Haniff berhari-hari . selalunya kalau bergaduh , paling lama 3 hari ja . tu pun tak selalu la gaduh macam tu . last gaduh macam tu , 9/12 yang lepas . Kami kalau gaduh pun , still contact dan kami tak pernah OFF phone . Kalau yang tak contact berhari-hari tu sebab masingII nak tunjuk KEEGOAN kann >.<

Hm mengalir ja air mata Elly , hm nak contact dengan Haniff ! okay cukop la sampai sini , malas nak taip panjangII . byebye <3 see soon !

THE END

0 comments:

Post a Comment