Friday, 17 February 2012

Sebulan lagi !



Hi Hello peeps .

hihi seminggu lebih kan aku tak update ? hihi sorry sorry busy sikit . Tak update sebab Haniff balik , soo aku sibuk layan dia HAHA okay gurau ja tauu ! ^______^

okayy Haniff balik 10 hari sebab dia dapat MC , dia sakit mata . tapi petang tadi , dia dah balek Kem Tasoh !

Hari nie 17 Feb , dan kemungkinan dia akan tamatkan PLKN siri 1/2012 pada 17 Mac , makna nya sebulan lagi . ouhh sebulan ? 29 hari = 696 jam = 41 760 minit = 2 505 600 saat ! err betoi ka aku kira nie ? hee sorry mau salah , aku tak pandai lah bab kira mengira nie . kalau salah , sila perbetulkan kat KOMEN di bawah ye sayang ? 

Hm hmm peeps ! macam mana eh nak ceritaaa . Kenapa bila Haniff dok PLKN , dia tak contact aku , aku jadi gelisah . tapi bila dia tak dok PLKN , dia kuar pi merataa , dia tak contact aku , aku tak gelisah ? kenapa eh ? serius hati rasa lain .



I Love You Haniff <3












0 comments:

Post a Comment