Saturday, 18 February 2012



okay pagi nie my mood tak berapa okay . nak tau sebab apa ? hm semalam Elly tunggu punya tunggu text dari Haniff , tapi tak dapatII . then dalam pukul 12 lebih , dia anta text "woi aku kantoi nsed kena denda kaki macam nak patah nt aku contact lain" . Ya Allah , bila baca text tu rasa macam erghhhhhhhhhhh . kesian kat dia kalau dia betoiII kena denda :"( tapi Elly harap dia just melawak ja . tapiiii kalau betoi mcm mana ? hm kesian nyaaa , kesian dan kesiaan . sakit pun dapat , malu pun dapat :( apa yang Elly boleh buat ? Elly boleh tunggu dia sampai dia balik , tapi dia kat sana ? kena denda ? hmm mesti terseksa -_______-

okay tak larat taip dah , mood down gila nie . mintak2 la nothing happen !

bye

0 comments:

Post a Comment