Wednesday, 8 February 2012



Malam nie dapat text dengan Haniff awal sebab dia tidur dalam bilik medic . dia cakap dia sakit mata . hm kesian dia kan ? hohoho countdown , 37 hari lg dia nak balek . Ya Allah , lambat nya lagii haih rindu dah berkobar kobar nie . HAHA sesuai kaa berkobar kobar dengan rindu ? hm lantak pi . yang penting , Elly dah tersangat sangat rindukan Haniff . kalau lah dapat on the phone dengan dia 2 3 jam pun dah cukup . tapi kalau boleh jumpa , face to face , borakborak , huhh lagi best . baru la terubat rindu di hati nie haaa >.<

tengah hari tadi , Haniff text "malam nie b tdo bilik medic , so tak dpt cntct" . Ely pun reply "hm okay " . dalam hati , hmmmm malam nie treyak lagi aku!" heee tapi tengoktengok boleh contact jugak , Alhamdullillah :)

okay malas nak taip panjangpanjang , malam nie letih sangat pastu sakit perut pulak . byebye peeps . goodninght !

to ADIK MIRA : sorry lama tak contact adik . naseb lah semalam adik call akak kan kan ? lepas jugak rindu .haha nanti kita dating eh . tahun 2011 , tiap bulan kita dating kan kan ? tapi taun nie ? hm jumpa pun adik yang mai kat akak kan . takpaa jumpa jugak . imissyou a lot <3

byebye the end !



0 comments:

Post a Comment