Monday, 20 February 2012

huemm



okay semalam Elly tunggu Haniff sampai pukul 1 pagi , tapi dia tak contact pun , sampai hati kan ? Takpa , Elly paham . maybe dia penat atau line tak okay .

Pagi tadi dia contact pkul 8 , dia gitau esok Selasa 21/2 nak pegi menembak . then dia teros off phone . Lepas tu dalam pukul 12.30 baru dia text Elly , kami text lama jugak lah . dia gitau yang dia tengah dengar lagu E.Y.E . then Elly reply text dia kata" tu dok dengar tak teringat bb ka ?" dia reply "sebab b teringat bb tu yang b dengar lagu nie" ouhh terharunya akuuu -..-' hikhik okay perasaan ! texttext then dia offphone , maybe ada aktiviti .

so sekarang Elly tengah tunggu dia contact , harapharap dia contact lah . 26 hari lagi . ouhh can't wait ! hm padahal kalau dia tak dok PLKN pun , Elly bukan jumpa dia setiap hari pun !

- Tak sabar tunggu Haniff balik PLKN 
- Tak sabar nak sambut annyversary relation kami yang ke-5 tahun
-Tak sabar nak sambut birthday Haniff 

tengah kumpul duit nak buat celebration anyversary kami dengan nak buat birthday party untuk Haniff !



0 comments:

Post a Comment