Sunday, 19 February 2012



erghh malam nie sangat bosan , bosan yang teramat-amat ! taktau nak buat apa , actually , rindu HANIFF . huaaaaaaaaaaaaaaaa nak teryak . Tadi contact dengan dia , dia cakap " sabaq sat bb , 4 kali Jumaat ja lagi , pastu Sabtu b balek" . hm hmm countdown again ........... 27 hari lagi . okay tak sabar .
Okay dalam masa yang sama jugak , aku tengah pikiq nak buat plan untuk celeb birthday Haniff bulan Mei nanti . Nak buat lebih surprise dari tahun lepas . Tahun lepas , best sgt celeb besday dia . Elly tengah pikir nak buat macam manaa nak celeb tahun ni , dan nak bagi hadiah apa kat diaa -.- Tahun lepas dia tak syak langsung yang Elly nak buat surprise kat dia , tak pasalpasal kena aiq parit + tepung dan masa potong kek , telur meleleh atas kepala . Ada video dia kena baling teluq masa potong kek , tapi dalam handphone kawan Elly . Masa nak balik tu , baru laa Elly bagi hadiah . Dia buka hadiah tuu , dan terkejut . woaaaa :) tu yang dia idam-idamkan masa tu , so Elly pun hadiahkan untuk diaa . Sekarang dia jarang pakai sangat hadiah yang Elly bagi tu , sebab dia cakap , nak simpan . Elly tak kisah pun , janji dia hargai apa yang Elly bagi .

Tak larat taip dah , mata pun mengantok . hujanhujan nie tido mesti best kan . Tapi takmau tido lagi , nak tunggu Haniff !

okay nanti sambung lagi byebye see soon :)





0 comments:

Post a Comment