Wednesday, 29 February 2012

byebye FEB hello MARCH



HI HELLO PEEP AND STALKER (S)

okay hari nie hari penutup bagi bulan Februari . ouyeahh esok dah masuk bulan Mac , hikhok 17 hari lagi Haniff nak balik yeyeyeyeye :DD can't wait oh !

Okay siang tadi Haniff text , dia gitau yang dia baru lepas aktiviti flying fox . haha Elly pun tanya dia , "b naik ka ?" dia reply ," naik la , b tak takut dah la nie " HAHA okay sebenaqnya Haniff nie takut sangat pada benda tinggi . Bulan Dis yang lepas , Elly dengan Haniff kan ikut trip kelas kami pegi KL Genting . Masa pegi Sunway Lagoon dan Genting , Haniff tak naik langsung bendaII yang tinggi , HAHA dia penakut ! kawanII semua pakat gelak kat dia , pakat ejek . Dia buat rilek ja HAHA dia kata nak buat camna dah dia memang takut . Haritu memang dia gitau Elly dah , kat PLKN kena buat jugak la , tidak nie MALU lerrr ! haha okay hari nie dia dah buat aktivitiII gayatII gituu -_____- Elly text dia tadi " jom pi genting" HAHA Elly saja ja send cmtu sebab kat sana kan ada mainan yang tinggiII , so boleh naik ! Dia reply "nt la kita pi" HAHA lawak lerrr sayang oi !

Okay tak sabar tunggu dia balik . hee dan tak sabar tunggu result keluar huemmm :'<

THE END

0 comments:

Post a Comment