Friday, 13 January 2012

rinduuu



hi hello peeps :)
okay semalam , 12/1 aku balek kerja , mandi , makan , solat dan terus online . badan letih sgt2 , tp aku online jugak sebab nak tgu haniff msg aku :D kalau aku tak online , tobat aku terlenaaaa . okay dok chat2 dengan Amalina , rancak jaa kami chat . tetiba aku terpandang jam nsed , tgk2 pkul 11 . 30 . aku pun terus chat amalina " wey aku nak tdoq ah , aku tgu hnff , tp dia tk msg aku pun . saipa pun tktau . slalunuya kui 11 dia akan text aku" . okay hati terus rasa lainnn , nak mseg nak mseg , rindu rindu rindu! okay tutup lappy , tutup lampu , kay aku pun landing baik punyerrrr . gaya mata nak terlelap , nsed getar ! kay , buka mesej . "ya syg , b baru habeh persembahan " senyum jaa aku bca msg dia then tros text2 smpai dia tertidooo .

dan hari nie 13/1 , aku pg2 pergi kerja . then td ptg , dlam pkui 5 camtu aku tersedaq nsed aku ketaq . kelam kabut ambek nsed , terpapar kat screen "bieboo is calling" woaaa senyum lg akuuu ! angkat dan talk much with him! dia suruh topup , aku cakap , "okay b topup , tp jnji abg call mak eh ? tak ingt dia ka ? "
then dia cakap , "ishh nak call la , esok laa esok free " aku pun ha okay . then borak2 lg , pastu dia letak dan aku teros pi topup kat diaaa .

dan sekarang , aku tengah texting with him . can't wait for next Saturday , not tomorrow okay :D

0 comments:

Post a Comment