Thursday, 26 January 2012

Mood down terok :'(


hi hello .

okay petang tadi Haniff dah balek kem tasoh . tadi lepas dia pegi beli barang dan topup , dia pegi Taman Kemajuan . dia call Elly , Elly terus lariII pegi kat diaa . lawak kan ? Dia nampak Elly , dan terus bawak moto mai dekat Elly . kawan dia Faiz pun ikut samaa . Faiz cakap " ehh ampa pakai baju sama ? " HAHA secara kebetulann ., tak janji punnn .okay Elly terus hulur tangan , salam dengan Haniff . cium tangan dia , then dia pun cium tangan Elly :"( Ya Allahh , rasa lemah gilaa . tak sanggup nak bagi dia pegi kem .

Then borakII skejap *sambil lap air mataa . lepas 5 minit cmtu , dia pun balek . Elly crita kat Nawal pasal Elly jumpa Haniff , terus air mata mengalirrrr ! tak sanggup wei tak sanggup . textII dan dia cakap dia dah otw . then skrg dia dah off phone .

dan satu lagi DIA TUKAR PASSWORD FACEBOOK DIA DAN ELLY :( so maknanya , Elly tak dapat online lahh :'< kena tunggu bulan 3 nanti , dia balek , baru boleh .

to Haniff : awat tukaq password dua2 ? hm tak kesian ka kat org dok rumah cangak tunggu msg dia ? kalau dia tak tukar password pun , org tak curang lah dengan diaa . hm takpaa , org setia kat sini , dan dia setia kat sana eh :'( . ingat janjiII dia kat org dan org pun ingt janiII org kat diaa . kisah yang tahunII lepas jgn diungkit , jadikan ia sebagai pengalaman dan pengajaran nah ? org tunggu dia balek . iloveyou iloveyouuuuuuuuuuuu more than word  :'(

# kepada peeps yang tidak puas hati dengan post nie , sila pangkah "X" di atas kanan anda . terima kasih :)

0 comments:

Post a Comment