Thursday, 26 January 2012

frust !



hi hello .
mood hari nie agak down . petang nie Haniff dah kena masuk kem balek . Kesian kat dia , dia sebenarnya takmau masuk lagi , sebab mak dia tak sihat tapi terpaksa kena masuk jugak . Tak boleh nak buat apaII , berserah jaa .

back to the tittle , sepatut nya pagi nie kami keluar dating . Hari nie last jumpa aku nak jumpa dia , dan pasnie kalau nak jumpa , kena tunggu bulan 3 ? damn ! lambat lagi la sayang . hm hmm tapi hari nie ada masalah sikit , so tak dapat jumpa . Haniff text pun macam tadak mood , hm nak buat macam mana ?

act , boleh kalau nak keluar . tapi takut satgi dia pulak tak sempat . pukul 4 dah nak kena balek . nak kena kemas barangII lagi . rehat kena cukup , nanti balek sana , masa rehat terhad . hemmm so elly decided , gitau dia baikII yang tak jadi keluar . Dia terus badmood , kalau dia badmood , memang payah la Elly nak bagi dia okay balek .

Elly tengah slow talk dengan dia , macam mana pun kena tunggu bulan tiga . Hati elly memang tak sanggup , rasa macam Ya Allahh  , nak jumpa nak jumpaa . nak peluk kuat3 *chill ! lepas nie dah tak boleh jumpa .

harapan Elly , nanti Haniff balek , Haniff tak berubah . tak berubah ? maksud ? hmm bnyak benda tersirat dan tersurat dalam ayat elly tu . next time elly post eh apa yg elly maksudkan . i going to go , byebye !




Iloveyou HANIFF <3 





0 comments:

Post a Comment