Sunday, 8 January 2012

AHAD 8/1/12


hi hello :)
 Me nk update pasal hari nie .



Okay hari nie Elly pergi melawat Haniff dekat Tasoh :)

pukul 12 keluar dari rumah , pergi rumah Yong , tunggu Khairi datang ambek . Then call Afif , Afif baru bangun . wuarghhh suruh Afif mandi cepat2 , kami gerak pi rumah Afif . Elok sampai , Afif pun keluar . Mandi ke tak taktau lerrr .

Then pergi KFC , order2 . ayam 15 ketul , chezzy 2 , nugget 3 , colonel brger 3 . bayarbayar , duit aku 65 % , duit kak airin 35 % :) lepas bayar , colonel burger tak siap lagi , aku suruh Amalina dan Kak Airin tunggu .
Aku pulak pergi CIMB Bank , pergi jolok duit sikit , Nurin pulak naik The Store beli air dan sos ! haha

then siap semuaa , jalan kedekkedek naik ketaaa . vroom vrommmmm pergi Tasoh .
pastu jumpa Pak guard bodooo , bnyak songehh . then makan KFC . hahaha sembangsembang pstu balekk .

Pergi Tasoh Lake Resort , on the way pi sana , aku menangis dalam kereta . wuaaaa , Khairi dan Afif sesungguhnya kejamm , diorang yg buat aku menangis , okay smpai TLR , menangis lagi . time tu jugak , baru teringat aku lupa bagi something kat Haniff . kay Haniff agak marah , tapi pujukpujuk , skrang dah okay :)

okay dah terubat rindu di hati walaupun baru sikit . kemungkinan esok nsed akan dikutip , doa doa bagi nsed Haniff terlepas :) aminnnn .

#HANIFF , iloveyoumost <3




0 comments:

Post a Comment