Monday, 10 October 2011

FRUST !



okay malam nie mood aku agak gila . 

nak tau sebab apa ? 

emm tadi aku bru ja semak result trial aku dalam internet . yang Kementerian punya tuu .

okay bila dah enter NO I/C , keluaq lahh slip result aku :D

okay ohmaigod ! result aku , bhaiii . agak terok laa .

dari A+ sehingga la G aku ambek . hahaha 

sebenaq nya aku TAKMAU G (gagal) 

tapi napa dalam slip aku tuu ada G . FRUST BAQ AMPA :( 

okay nie maybe hasil daripada aku study mainmain time TRIAL ritu kod .

emm okay tadi jugak aku dah cek result semua kawan2 kelas aku 

aku ada semua NO I/C depa  , haha :D 

errr okay serius aku cakap aku FRUST dengan result aku tu .

apa apa pun perjuangan masih belum tamat kan kan ?

okay bulan depan 14 November 2011 , aku akan berperang .

 berperang dengan otak aku dan paper exam 

ada masa sebulan lagi untuk aku study .

YA ALLAH , aku takod . emmm

masih belum terlambat kan kan ? 

okay start hari nie aku nak study betoi2 . nak struggle betoi2 dengan HANIFF COOL .

yeahh kita study sama sama okay ? nanti kita dating bawak buku keyh . haha <3 

okay la malas nak taip panjang2 dan membebel kat sinie , nak sambung buat homework pulak . 

kawan kawan , doakan aku eh > . <

doakan bagi aku dapat study dengan tenang . haha

okay byebye stalker . iloveyou 



p/s : maaf eh ayat macam paria :D elly takdak mood . tapi hati tringin nak update . hehe 



2 comments: